Az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá havi 2490 forintért június 14-étől a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb filmjeihez, sorozataihoz a Disney+-on.

A csatorna több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív saját gyártású alkotással indul. A június 14-ei kezdéstől érvényes standard ár a havi 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24 900 forint.

A szolgáltató kiváló képminőséget, egyes filmeknél 4K videóminőséget, néhány műsornál pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is ígér. A felhasználók ezenkívül akár hét különböző profil közül is választhatnak.

Az előfizetők már az indulástól hozzáférhetnek a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” mindkét évadához. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson.

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája”, az „Örökkévalók” filmekhez.

Emellett az előfizetők számára elérhető lesz még több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a „Toy Story” és az Oscar-díjra jelölt „Luca”.

A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült „A Mentőakció” és a „Free Solo – Mászókötél nélkül” olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint a „Jeff Goldblum világa”.