Eladó az egyik leghíresebb zuglói ingatlan, a László-villa egy teljes emelete, ami egykor Európa legnagyobbnak és legmodernebbnek számító műtermének is helyet ad. Antonio Banderas, Rowan Atkinson, és Barbara Streisand is beleszeretett. Gobbi Hilda rendszeres vendég volt, falai között forgatott az Üvegtigris 3. stábja is. 

A lovagvárhoz hasonlító, „Disney-villának” is becézett épületben lévő lakástól az utolsó lakó, Szegvári Károly világhírű festőművész családja búcsúzik. Az 1897-ben Gyalus László építész tervei alapján emelt, lovagvárhoz hasonlító gótizáló épületet a magyar „Disney-villának” is becézik, hiszen hasonlít a filmvállalat ikonikus kastélyára.

A villa legutolsó híres lakója Szegvári Károly festőművész volt, akinél rendszeresen vendégeskedett Puskás Ferenc és Gobbi Hilda is. Utóbbi segítségével vásárolt meg egy igazán különleges ereklyét 1987-ben, a felrobbantott Nemzeti Színház királyi páholyának aranyozott felső részét vette meg.

A bérlők között volt 1909–1911-ben Molnár Ferenc író is, aki itt írta A testőr és a Liliom című színdarabját. A villa 1912-ben dr. Paupera Ferenc bankár tulajdonába került, akinek a felesége Bajor Gizi színésznő volt.

Szegvári hozzátartozója, Laczi Patrik számos világsztárt is végigkalauzolt az épületben: “ott voltam a Red Sparrow felvételén, ahol a nagynéném többször is babgulyást főzött Jeremy Irons-nak, akit ebédekre, vacsorákra vendégül láthatott. Jeremy Irons igazi úri ember, virágcsokrot is küldött Ágnes nénémnek a finom falatokért, kedves vendéglátásért cserébe. Ő, Jennifer Lawrence és a táb többi tagja is nagyon érdeklődtek a László-villa történelme iránt”.

Kiemelt kép: House Hunters Ingatlaniroda